Terug naar Nieuws

ROCKWOOL® Pallet Retour Service door 2Return

Gepubliceerd op:

2Return heeft een nieuwe fabrikant aan haar klantenbestand toegevoegd: wij zijn de nieuwe partner van ROCKWOOL® voor het ophalen van Unit load pallets.

ROCKWOOL biedt haar klanten de mogelijkheid om via de Pallet Retour Service de lege Unit load pallets gratis te laten ophalen. De pallets zullen na controle en eventuele reparatie opnieuw ingezet worden voor de levering van ROCKWOOL producten. Op deze wijze besparen we op de inzet van nieuwe houten pallets en dragen we bij aan een circulaire economie.

Heb je minimaal 14 ROCKWOOL Unit load pallets klaar staan? Stuur een e-mail naar documents@2return.nl of bel naar +31 (0)499 496 590. 2Return stuurt je een aanmeldformulier om de details voor de afhaling af te stemmen. Zodra wij de gegevens hebben ontvangen zullen wij het transport inplannen en een bevestiging van de afhaling sturen. Mocht je nog vragen hebben? Neem contact met ons op en wij helpen je verder!

Voorwaarden voor pallet retourname:

  1. Een verzoek tot gratis retourname kan worden ingediend zodra minimaal 14 Unit load pallets afhaal-gereed staan.
  2. Jouw retourverzoek wordt per e-mail bevestigd met vermelding van een transactienummer. Instructies, contactpersonen en bijzonderheden staan in het begeleidend document aangegeven. De vervoerder meldt zich op de dag van retourname met het transactienummer bij de ophaallocatie.
  3. Uitsluitend door ROCKWOOL geleverde Unit load pallets, mogen worden aangeboden voor retourname. Mocht je meerdere afhaalopdrachten voor 2Return hebben, kun je deze combineren.
  4. Wij vragen je vriendelijk de pallets veilig gestapeld aan te bieden met een maximale hoogte van 17 pallets per stapel. Voor het laden van de pallets is een kwartier gereserveerd. De pallets worden binnen 5 werkdagen na aanmelding opgehaald. 2Return zal de datum van retourname minimaal 1 dag vooraf via mail bevestigen.

 

Wat zijn de voordelen van deze duurzame oplossing? Op de website van Rockwool staat een kort filmpje, opgenomen in samenwerking met BMN, waarin de voordelen van de gratis pallet retour service worden uitgelegd:  https://www.rockwool.com/nl/downloads-tools-en-services/services/pallet-retour-service/.

 

ROCKWOOL® Pallet Retour Service door 2Return
2Return en James Hardie Europe GmbH gaan overeenkomst aan

2Return en James Hardie Europe GmbH gaan overeenkomst aan

2Return BV, de specialist in management van logistieke middelen, en gipsvezelplatenproducent James Hardie Europe GmbH zijn een overeenkomst aangegaan, met als doel het optimaal lat…
 
Rotom Europe breidt activiteiten uit via overname in UK

Rotom Europe breidt activiteiten uit via overname in UK

Rotom, totaal aanbieder van logistieke middelen voor transport en opslag, groeit verder in Europa. Door een meerderheidsaandeel te nemen in Cargopak Ltd., gevestigd te Nottingham (…
 

2Return is member of the Rotom Group