Terug naar Nieuws

ROCKWOOL® Pallet Retour Service door 2Return

Gepubliceerd op:

2Return heeft een nieuwe fabrikant aan haar klantenbestand toegevoegd: wij zijn de nieuwe partner van ROCKWOOL® voor het ophalen van houten pallets.

ROCKWOOL biedt haar klanten de mogelijkheid om via de Pallet Retour Service de lege pallets gratis te laten ophalen. De pallets zullen na controle en eventuele reparatie opnieuw ingezet worden voor de levering van ROCKWOOL producten. Op deze wijze besparen we op de inzet van nieuwe houten pallets en dragen we bij aan een circulaire economie.

Heb je minimaal 14 ROCKWOOL pallets klaar staan, eventueel aangevuld met houten pallets van andere leveranciers? Stuur een e-mail naar documents@2return.nl of bel naar +31 (0)499 496 590. 2Return stuurt je een aanmeldformulier om de details voor de afhaling af te stemmen. Je kunt ook onderstaande registratieformulier invullen. Zodra wij de gegevens hebben ontvangen zullen wij het transport inplannen en een bevestiging van de afhaling sturen. Mocht je nog vragen hebben? Neem contact met ons op en wij helpen je verder!

Voorwaarden voor pallet retourname:

  1. Een verzoek tot gratis retourname kan worden ingediend zodra minimaal 14 Rockwool pallets afhaal-gereed staan.
  2. Jouw retourverzoek wordt per e-mail bevestigd met vermelding van een transactienummer. Instructies, contactpersonen en bijzonderheden staan in het begeleidend document aangegeven. De vervoerder meldt zich op de dag van retourname met het transactienummer bij de ophaallocatie.
  3. Uitsluitend door ROCKWOOL geleverde pallets, mogen worden aangeboden voor retourname. Mocht je meerdere afhaalopdrachten voor 2Return hebben, kun je deze combineren.
  4. Wij vragen je vriendelijk de pallets veilig gestapeld aan te bieden met een maximale hoogte van 17 pallets per stapel. Voor het laden van de pallets is een kwartier gereserveerd. De pallets worden binnen 5 werkdagen na aanmelding opgehaald. 2Return zal de datum van retourname minimaal 1 dag vooraf via mail bevestigen.

 

Vul onderstaande registratieformulier in en wij nemen contact met je op:

 

Wat zijn de voordelen van deze duurzame oplossing? Op de website van Rockwool staat een kort filmpje, opgenomen in samenwerking met BMN, waarin de voordelen van de gratis pallet retour service worden uitgelegd:  https://www.rockwool.com/nl/downloads-tools-en-services/services/pallet-retour-service/.

ROCKWOOL® Pallet Retour Service door 2Return
2Return volledig over op TrackOnline

2Return volledig over op TrackOnline

Logistiek dienstverlener voor emballage 2Return, maakt met ingang van 15 april 2024 volledig gebruik van TrackOnline als ondersteunend platform voor het beheer van ladingdragers. M…
 
ROCKPANEL® sluit zich aan bij de Pallet Retour Service van 2Return

ROCKPANEL® sluit zich aan bij de Pallet Retour Service van 2Return

2Return heeft een nieuwe fabrikant aan haar klantenbestand toegevoegd: wij zijn de nieuwe partner van ROCKPANEL® voor het ophalen van houten pallets.
 

2Return is member of the Rotom Group