Terug naar Nieuws

ROCKWOOL® Pallet Retour Service door 2Return

Gepubliceerd op:

2Return heeft een nieuwe fabrikant aan haar klantenbestand toegevoegd: wij zijn de nieuwe partner van ROCKWOOL® voor het ophalen van Unit load pallets.

ROCKWOOL biedt haar klanten de mogelijkheid om via de Pallet Retour Service de lege Unit load pallets gratis te laten ophalen. De pallets zullen na controle en eventuele reparatie opnieuw ingezet worden voor de levering van ROCKWOOL producten. Op deze wijze besparen we op de inzet van nieuwe houten pallets en dragen we bij aan een circulaire economie.

Heb je minimaal 14 ROCKWOOL Unit load pallets klaar staan? Stuur een e-mail naar documents@2return.nl of bel naar +31 (0)499 496 590. 2Return stuurt je een aanmeldformulier om de details voor de afhaling af te stemmen. Je kunt ook onderstaande registratieformulier invullen. Zodra wij de gegevens hebben ontvangen zullen wij het transport inplannen en een bevestiging van de afhaling sturen. Mocht je nog vragen hebben? Neem contact met ons op en wij helpen je verder!

Voorwaarden voor pallet retourname:

  1. Een verzoek tot gratis retourname kan worden ingediend zodra minimaal 14 Unit load pallets afhaal-gereed staan.
  2. Jouw retourverzoek wordt per e-mail bevestigd met vermelding van een transactienummer. Instructies, contactpersonen en bijzonderheden staan in het begeleidend document aangegeven. De vervoerder meldt zich op de dag van retourname met het transactienummer bij de ophaallocatie.
  3. Uitsluitend door ROCKWOOL geleverde Unit load pallets, mogen worden aangeboden voor retourname. Mocht je meerdere afhaalopdrachten voor 2Return hebben, kun je deze combineren.
  4. Wij vragen je vriendelijk de pallets veilig gestapeld aan te bieden met een maximale hoogte van 17 pallets per stapel. Voor het laden van de pallets is een kwartier gereserveerd. De pallets worden binnen 5 werkdagen na aanmelding opgehaald. 2Return zal de datum van retourname minimaal 1 dag vooraf via mail bevestigen.

 

Vul onderstaande registratieformulier in en wij nemen contact met je op:

 

Wat zijn de voordelen van deze duurzame oplossing? Op de website van Rockwool staat een kort filmpje, opgenomen in samenwerking met BMN, waarin de voordelen van de gratis pallet retour service worden uitgelegd:  https://www.rockwool.com/nl/downloads-tools-en-services/services/pallet-retour-service/.

ROCKWOOL® Pallet Retour Service door 2Return
Palletretourservice Vandersanden

Palletretourservice Vandersanden

Half september neemt 2Return het beheer van de pallets van Vandersanden over met als doel ze na gebruik opnieuw in te zetten.
 
Webinar

Webinar

Op dinsdag 5 juli heeft 2Return een webinar georganiseerd, waarin op een interactieve manier uitleg werd gegeven over de diensten van 2Return. Eén van de belangrijkste speer…
 

2Return is member of the Rotom Group