Terug naar Nieuws

2Return collecteert pallets voor Promonta

Gepubliceerd op:

2Return en Promonta, een bouwmaterialenbedrijf in Willebroek (B) zijn een samenwerking aangegaan voor het retourhalen van houten pallets in drie verschillende formaten. Deze pallets worden speciaal ingezet voor het vervoer van bouwmaterialen van Promonta en hebben afwijkende maten, geschikt voor het vervoeren van deze bouwmaterialen. 2Return biedt een volledige ontzorging van de collectie en het management van deze emballage items.

Nadat Promonta haar goederen heeft verstuurd op deze pallets zal 2Return zorgdragen voor de collectie vanaf de diverse leverlocaties, zoals handelaren en bouwplaatsen. De klanten van Promonta zijn via een folder geïnformeerd over deze collectie-service. Via e-mail, het webportaal of telefonisch kan bij 2Return melding worden gemaakt van de gereedstaande pallets en de locatie waar afgehaald dient te worden. Zodra er minimaal 45 Promonta-pallets gereed staan zal onze transporteur de zending inplannen, waarna zo snel mogelijk opgehaald zal worden en op het 2Return depot worden afgeleverd. Na ontvangst worden de pallets gesorteerd en gecontroleerd en indien nodig gerepareerd. Op verzoek zullen deze pallets weer aan de productielocatie van Promonta geleverd worden, waar ze opnieuw gebruikt zullen worden. Door niet steeds nieuwe pallets aan te schaffen, maar de gebruikte pallets opnieuw te laten rouleren, worden de emballagekosten laag gehouden. Bovendien levert hergebruik een positieve bijdrage aan het milieu vanwege de lagere CO2-uitstoot, die aan de productie van nieuwe middelen gerelateerd is.

Voor vragen over dit project of heeft u Promontapallets gereed staan voor afhalen, neem contact op met 2Return via telefoonnummer +31 (0) 499 496 590 of stuur een e-mail naar documents@2return.nl.

Meer informatie over de spelregels staat in de bijlage.


 

2Return collecteert pallets voor Promonta
Rotom en Lievaart – Slaghuis gaan samen de toekomst in.

Rotom en Lievaart – Slaghuis gaan samen de toekomst in.

Rotom zet een strategische stap om Europees marktleider te worden op het gebied van duurzame oplossingen rond ladingdragers. Met de overname van Lievaart-Slaghuis is Rotom in staat…
 
Van Vuuren Grou BV

Van Vuuren Grou BV

Deurenleverancier Van Vuuren Grou BV heeft zich aangesloten bij de Pallet Retour Service van 2Return. Vanaf nu worden de pallets van Van Vuuren door 2Return opgehaald, zodat ze opn…
 

2Return is member of the Rotom Group