Verpakkingsindustrie

Verpakkingsmaterialen als dozen,  flessen, blisters en trays zijn volumineus, waardoor veelal een groot aantal pallets en containers in diverse afmetingen is vereist voor transport en opslag. De relatief lage waarde dichtheid van deze verpakkingsproducten maakt dat de kosten van emballage een significant onderdeel van de kostprijs vormen.

Met ons collectieprogramma halen wij emballage op voor hergebruik bij afnemers in alle belangrijke Europese landen en industrieën. Via ons webportaal melden afnemers hun lege emballage aan waarna deze wordt opgehaald, geïnspecteerd en klaar voor hergebruik weer wordt aangeleverd aan de fabriek. Voor bedrijven waar emballage van hout en metaal vanwege hygiëne worden geweerd, biedt onze kunststof Smartbox een uitstekende oplossing.

Onze dienst packaging recovery zorgt ervoor dat uw emballage maximaal wordt hergebruikt tegen de laagst mogelijke totale kosten en minimale belasting voor het milieu. Hierbij zorgen we ervoor dat de kwaliteit van emballage altijd aan de gestelde specificaties blijft voldoen.

 


 

 

Voordelen van 2Return:

Kostenbesparing.

Minder uitgaven voor logistieke middelen

DUURZAAMHEID

Lager materiaalverbruik, minder transport

FLEXIBILITEIT

Opvangen fluctuaties

Processen

Geen procesverstoring, geen productbeschadiging

1

Nieuws

Ufemat Congres 2023

Ufemat Congres 2023

Van 20-22 april 2023 vindt het 63e Ufemat-congres plaats in Dublin. Toine Domensino, general manager van 2Return, zal daar een presentatie geven over de mogelijkheden en noodzakeli…
 
Bekijk al het nieuws

Blog

Vandaag, 28 juli 2022, is Earth Overshoot Day!

Vandaag, 28 juli 2022, is Earth Overshoot Day!

Ieder jaar wordt berekend op welke datum we alle bronnen hebben gebruikt die de aarde op jaarbasis biedt. Dit houdt in, dat de ecologische voetafdruk van individuen, overheden en bedrijven wordt vergeleken met het vermogen van de aarde om dit biologisch te regenereren.
 
Lees alle blogs

Cases

Emballagebeheer - Case 'Chemie'

Emballagebeheer - Case 'Chemie'

Onze klant is een wereldwijd gespecialiseerd chemisch bedrijf dat een breed scala aan geavanceerde materialen en speciale chemicaliën en vezels produceert die worden aang…
 
Bekijk alle cases

“Duurzame en geldbesparende oplossingen”

“Duurzame en geldbesparende oplossingen”

2Return is member of the Rotom Group