Verpakkingsindustrie

Verpakkingsmaterialen als dozen,  flessen, blisters en trays zijn volumineus, waardoor veelal een groot aantal pallets en containers in diverse afmetingen is vereist voor transport en opslag. De relatief lage waarde dichtheid van deze verpakkingsproducten maakt dat de kosten van emballage een significant onderdeel van de kostprijs vormen.

Met ons collectieprogramma halen wij emballage op voor hergebruik bij afnemers in alle belangrijke Europese landen en industrieën. Via ons webportaal melden afnemers hun lege emballage aan waarna deze wordt opgehaald, geïnspecteerd en klaar voor hergebruik weer wordt aangeleverd aan de fabriek. Voor bedrijven waar emballage van hout en metaal vanwege hygiëne worden geweerd, biedt onze kunststof Smartbox een uitstekende oplossing.

Onze dienst packaging recovery zorgt ervoor dat uw emballage maximaal wordt hergebruikt tegen de laagst mogelijke totale kosten en minimale belasting voor het milieu. Hierbij zorgen we ervoor dat de kwaliteit van emballage altijd aan de gestelde specificaties blijft voldoen.

 


 

 

Voordelen van 2Return:

Kostenbesparing.

Minder uitgaven voor logistieke middelen

DUURZAAMHEID

Lager materiaalverbruik, minder transport

FLEXIBILITEIT

Opvangen fluctuaties

Processen

Geen procesverstoring, geen productbeschadiging

1

Nieuws

Nachhaltiger Materialfluss mit 2Return und Rotom Deutschland

Nachhaltiger Materialfluss mit 2Return und Rotom Deutschland

2Return ermöglicht einfache Wiederverwendung von Kunststoffboxen und anderen Ladungsträgern Kunststoffboxen sind eine sinnvolle Alternative beim Transport von Waren. Den…
 
Bekijk al het nieuws

Blog

Een vernieuwde website!

Een vernieuwde website!

Met meer informatie over de verschillende diensten van 2Return. Daarnaast hebben we op de site meer aandacht aan onze manier van werken besteed door informatie over onze werkwijze toe te voegen. En hoe onze diensten een positieve bijdrage betekenen voor het milieu.
 
Lees alle blogs

Cases

Chemie

Chemie

Onze klant is een wereldwijd gespecialiseerd chemisch bedrijf dat een breed scala aan geavanceerde materialen en speciale chemicaliën en vezels produceert die worden aang…
 
Bekijk alle cases

“Duurzame en geldbesparende oplossingen”

“Duurzame en geldbesparende oplossingen”

2Return is member of the Rotom Group