Medische verpakkingen

In de medische wereld worden hoge eisen gesteld aan zowel verpakkingen als processen. Het gebruik van geschikte emballage voor medische producten zoals medicijnen, operatiemateriaal en steriele materialen is hiervan één van de vereisten.

Om te voldoen aan de GDP-richtlijnen (‘Good Distribution Practice’) die tijdens het transport en de opslag worden vereist biedt 2Return een verpakkingspool met hiervoor speciaal ontwikkelde kunststof boxen. De afsluitbare en verzegelbare boxen zijn beschikbaar als gekwalificeerde koelbox en reguliere dekselbox. Door gebruik te maken van deze verpakkingspool worden alle boxen via track&trace gevolgd. 2Return zorgt voor de periodieke reiniging, transport en registratie van de boxen, zodat u uw processen aan de GDP-richtlijnen kunnen voldoen.

In de folder hieronder kunt u meer lezen over de medische verpakkingspool.


 

Voordelen van 2Return:

Kostenbesparing.

Minder uitgaven voor logistieke middelen

DUURZAAMHEID

Lager materiaalverbruik, minder transport

FLEXIBILITEIT

Opvangen fluctuaties

Processen

Geen procesverstoring, geen productbeschadiging

1

Nieuws

Ufemat Congres 2023

Ufemat Congres 2023

Van 20-22 april 2023 vindt het 63e Ufemat-congres plaats in Dublin. Toine Domensino, general manager van 2Return, zal daar een presentatie geven over de mogelijkheden en noodzakeli…
 
Bekijk al het nieuws

Blog

Vandaag, 28 juli 2022, is Earth Overshoot Day!

Vandaag, 28 juli 2022, is Earth Overshoot Day!

Ieder jaar wordt berekend op welke datum we alle bronnen hebben gebruikt die de aarde op jaarbasis biedt. Dit houdt in, dat de ecologische voetafdruk van individuen, overheden en bedrijven wordt vergeleken met het vermogen van de aarde om dit biologisch te regenereren.
 
Lees alle blogs

Cases

Emballagebeheer - Case 'Chemie'

Emballagebeheer - Case 'Chemie'

Onze klant is een wereldwijd gespecialiseerd chemisch bedrijf dat een breed scala aan geavanceerde materialen en speciale chemicaliën en vezels produceert die worden aang…
 
Bekijk alle cases

“Duurzame en geldbesparende oplossingen”

“Duurzame en geldbesparende oplossingen”

2Return is member of the Rotom Group