Terug naar Blog

Van wegwerp pallets naar hergebruik met 2Return

Gepubliceerd op:

De noodzaak om pallets te hergebruiken is groter dan ooit: niet alleen vanwege de hoge houtprijzen en de beperkte beschikbaarheid van houten pallets, maar vooral vanwege de toegenomen aandacht voor duurzaamheid.

Door pallets meerdere malen te gebruiken en hiermee de levensduur van deze emballage te verlengen, wordt energie en schaarse grondstof bespaard.  Hiermee worden kosten en teven het milieu gespaard. Ingewikkeld vanwege de vele leveringen aan uw uitgebreide klantenbestand? Geen zorgen: 2Return neemt het volledige emballagemanagement van u over.

2Return is gespecialiseerd in het op een duurzame wijze verlagen van de totale kosten van de emballage in de keten. Dit doen wij door hergebruik van emballage te stimuleren, zowel de standaard maten als de klantspecifieke, op maat geproduceerde, pallets. Wij organiseren het afhaaltransport, de sortering, eventuele reparatie en de retourlevering van de pallets aan uw productielocatie. Alle bewegingen van de pallets tussen de diverse partijen worden geregistreerd, zodat u overzicht heeft van de beschikbaarheid per locatie. Een oplossing die u veel tijd bespaart. Bovendien wordt de kwaliteit en tijdige levering van de emballage gewaarborgd.

Onze manier van werken wordt uitgelegd in bijgaande animatie (speeltijd 60 seconden).

Interesse of vragen? Bel ons op +31(0) 499-496 590 of stuur een e-mail naar info@2return.nl.


Van wegwerp pallets naar hergebruik met 2Return
Vandaag, 2 augustus 2023, is Earth Overshoot Day!

Vandaag, 2 augustus 2023, is Earth Overshoot Day!

We hebben de door de aarde beschikbare bronnen voor dit jaar alweer opgebruikt! Dat betekent, dat we alle grondstoffen die de aarde duurzaam kan produceren voor dit jaar alweer verbruikt hebben. Tot het einde van het jaar zullen we de aarde met z’n allen dus verder uitputte…
 
Hergebruik pallets: minder houtconsumptie, meer oog voor onze planeet

Hergebruik pallets: minder houtconsumptie, meer oog voor onze planeet

De aandacht  voor een circulaire economie wordt (gelukkig) steeds groter. Meer en meer bedrijven erkennen de noodzaak van het hergebruik van schaarse materialen. Niet alleen om hiermee op onnodige kosten te besparen (want nieuw is immers vaak duurder dan gebruikt) maar voora…
 

2Return is member of the Rotom Group